Human Design


Human Design is een zowel praktisch als mystiek instrument wat veel inzicht en bruikbare informatie geeft om dichter bij jezelf te leven.

Het is een rekenkundig systeem wat werkt op basis van je geboortedatum en tijd, net zoals we dat kennen van astrologie. Het verschil is dat bij Human Design veel meer in de berekening wordt meegenomen. Astrologie, chakraleer, IChing en Kabbala. Ook biochemie en quantummechanica hebben invloed in dit systeem. Dit alles samen geeft een gedetailleerd beeld van wie je ten diepste bent en reikt je inzichten aan waarmee je kunt experimenteren om meer flow in je leven te creëren.


We hebben meestal niet meer informatie nodig maar vooral de juiste informatie op het juiste moment om een sterkte transformatie te initiëren.

Mijn aanpak in de begeleiding met Human Design kenmerkt zich door bekrachtiging en bruikbaarheid. Ik wil ervoor zorgen dat het je kracht geeft en bruikbaar is op je pad. Het kan confronterend zijn omdat het ons laat zien dat we geconditioneerd zijn door de wereld waarin we leven en de mensen om ons heen. Dit is niet slecht, het kan ook erg leerzaam zijn wanneer je ziet wat het met je doet en voelt of dit wel of niet bij je past.

Human Design brengt je in contact met de wijsheid van je lichaam.Cursussen 2024


Kennis maken met Human Design (anderhalf uur).

Deze workshop verzorg ik graag voor groepen of teams vanaf 4 personen, op aanvraag.


In deze interactieve workshop leer je wat human design voor je kan betekenen.

Je ontdekt hoe je optimaal gebruik maakt van je energie en hoe je keuzes maakt die in lijn zijn met je zelf. Ook zul je herkennen welke signalen je krijgt als je jouw koers moet bijstellen en welke signalen je vertellen dat je op de goede weg bent. We maken kleine uitstapjes naar andere onderdelen van human design, ingegeven door de vragen die uit de groep komen en passend bij de voorkennis in de groep. Ik maak het begrijpelijk en toepasbaar!


Deze workshop is zowel voor beginners alsook voor mensen die al voorkennis hebben en hun experiment met human design verder willen vormgeven/belichamen. Voor teams, gezinnen of andere groepen kan het erg interessant zijn om elkaar op deze manier te leren (her)kennen, beter begrijpen en daardoor optimaler samen te werken.
Groeps'reis' 2024

Dit traject is gericht op je eigen experiment met human design en het leren van elkaar.

We gaan het oa. hebben over identiteit, emoties, wilskracht, motivatie, mind, intuitie, stress, energie en gezondheid en hoe ieder hier optimaal in kan navigeren tussen schaduw en wijsheid.

Er is veel ruimte voor vragen die uit de groep komen en samen ontdekken hoe je design voor jou werkt.

De reis bestaat uit een individueel consult (voorafgaand aan het traject). Daarna 4 bijeenkomsten in een groep van max. 5 deelnemers, op dinsdagochtenden van 10.00-11.30.


Nieuwe data!


4 juni

25 juni

3 september

1 oktober


De kosten voor dit traject zijn 250,- (inclusief de 1-op-1 sessie)


Mail me als je meer wilt weten! desiree@lijfkracht.com of gebruik het contactformulier.